Foto / Muzician

FOTO Muzicienii Cameratei Regale

De Adi Tudose, Fotografii de Adi Tudose

Publicat pe 8 septembrie 2017

Camerata Regală este o orchestră înființată în 2009 de un grup de studenți și absolvenți ai Universității Naționale de Muzică din București, cu scopul de a da un spațiu de exprimare muzicienilor tineri și de a promova muzica clasică, inclusiv lucrările compozitorilor contemporani. Din 2009 și până în prezent, Camerata Regală a colaborat cu nume importante din muzica actuală, printre care dirijorii Jin Wang, Enrique Garcia Asensio, Cristian Mandeal, violoniștii Rony Rogoff, Alexandru Tomescu, Rebekka Hartman, sopranele Nelly Miricioiu, Irina Iordăchescu etc.

La Festivalul Internațional George Enescu, Camerata Regală va susține două concerte: sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 20.00, în Piața George Enescu și duminică, 17 septembrie, de la ora 13.00, la Sala Radio.

Fotograful Adi Tudose a fost la repetițiile pentru concertul de sâmbătă, în care vor interpreta Poemul Simfonic Vltava de Smetana, Zigeunerweisen de Sarasate, Introducere și Rondo Capricioso de Saint-Saëns și Suitele Carmen de Bizet.

Miruna Vidican, harpă
Mihai Adetu, corn
Constantin Grigore, dirijor
Radu Chisu, concertmaistru
Ioana Bălașa, flaut și Anca Maria Cristescu, flaut
Ionel Lazăr, trompetă
Solist: George Tudorache, vioară
Constantin Grigore, dirijor
8 septembrie 2017, Publicat în Foto /

Text de

  • Adi TudoseAdi Tudose

    Fotograf. Și-a tatuat pe braț o rățușcă super-erou.

Fotografii de

  • Adi TudoseAdi Tudose

    Fotograf. Și-a tatuat pe braț o rățușcă super-erou.


Acest site web folosește cookie-uri prin intermediul cărora se stochează și se prelucrează informații, în scopul îmbunătățirii experienței dumneavoastră. Mai multe detalii aici.

OK