Video / Muzician

6 minute cu The Temper Trap

De Ioana Pelehatăi, Fotografii de Adi Bulboacă

Publicat pe 1 martie 2017

Am intrat în sala pe jumătate luminată de club de undeva din spate. Pe scenă, un băiat bătea cu sete în tobe, iar altul testa microfonul într-o română cu puternic accent australian („Mooltsoomesck. Mawsh Cretchoon. Oonoo. Zetche.”). Ajunsesem la repetițiile pentru concertul The Temper Trap la București de pe 21 februarie, în genul ăla de atmosferă aproape de Almost Famous pe care o au mereu interviurile cu trupe străine aterizate în România.

Băieții aveau 15 minute la dispoziție, între probe și un alt interviu. Cinci s-au dus pe hlizeală, poze și alte mărunțișuri de fan girl. La montaj au mai picat vreo patru, pe hăhăieli, bâlbe și timpi de gândire. A rămas asta: ceva short & sweet cu The Temper Trap - care nu-s nici așa happy-happy, joy-joy cum i-ai bănui dacă nu-i știi și nici chiar one hit wonder, după cum îți explică aici fanii lor cu state mai vechi. Edifică-te, deci, iar apoi dă „play”, să vezi ce-i cu trupa asta de imnuri pop-rock de pe meleaguri cu soare și surf.

1 martie 2017, Publicat în Video /

Text de

  • Ioana PelehatăiIoana Pelehatăi

    Editor. Citește poezie, citește non-ficțiune, ascultă podcasturi. Gătește mult.

    Mai multe despre Ioana, aici. O găsiți la ioana@scena9.ro.

Fotografii de


Acest site web folosește cookie-uri prin intermediul cărora se stochează și se prelucrează informații, în scopul îmbunătățirii experienței dumneavoastră. Mai multe detalii aici.

OK