Film

 

Ai puțin timp? (#18)

de Scena 9

Descoperirile săptămânii: un film de aventură despre etică și business, un ilustrator care îmbină absurdul cu umorul și-un fotograf care vânează iluzii optice pe stradă.

Ai puțin timp? (#17)

de Scena 9

Descoperirile de săptămâna asta: un documentar emoționant despre pisici și oameni, un joc cu basm și cooperare + un dialog ca un roller-coaster.

Adolescența mea cu Pintilie

de Cristi Luca

Joi, 29 iunie, de la ora 17.30, la Cinema Elvira Popescu din București se lansează reeditarea autobiografiei lui Lucian Pintilie - „Bricabrac (De la coșmarul real la realismul magic)”, Editura Nemira, 2017.

Ai puțin timp? (#16)

de Scena 9

Descoperirile săptămânii: jurnalism american, distopie made in Canada, noua muzică a Londrei și un roman nou-nouț (și) despre București.

Ticket Please

de

Fotograful Alex Gâlmeanu a fost la Festivalul de la Cannes și s-a întors cu o galerie foto și câteva întrebări despre cinema, lux și sacrificii.

Ai puțin timp? (#15)

de Scena 9

Descoperirile săptămânii: un roman românesc fresh, un serial cu zei americani, arta lip sync-ului și-un documentar teribil din China.

Ai puțin timp? (#13)

de Scena 9

Pentru când vă luați pauză de la treburi, avem câteva sugestii: un documentar ca o ficțiune, un podcast despre lumea din cap și artă despre viața la margine.

5 x TIFF

de Alexandra Olivotto

A şaisprezecea ediţie TIFF scoate din nou atletismul din cinefili, care se vor perinda dintr-un loc în altul în viteză pentru a vedea cât mai multe din cele 225 de filme. Am selectat cinci titluri care nu trebuie ratate.