Muzică

 

Scena9 recomandă: săptămâna 13-19 noiembrie

de Scena 9

Finalul de săptămână aduce un val de frig arctic peste România, așa că ne refugiem la dezbateri, spectacole, festivaluri de film și prin librăriile noastre preferate. Și mai ales la Zilele Superscrieri!

Spectator la Enescu

de Adi Tudose

De-a lungul ultimilor săptămâni, cât a ținut Festivalul George Enescu, am mers aproape zi de zi la Sala Palatului, pentru a prinde în fotografii lumea de dincoace de scenă.

Paradisul vine spre tine

de Mihai Dobre

Au cântat la Glastonbury anul trecut, apoi în deschiderea lui Damon Albarn, la Berlin, iar un nene pe care eu îl stimez foarte mult, Dan Snaith de la Caribou, are numai cuvinte de laudă la adresa lor.

Restul e Despacito

de Ioana Dobrinescu

Și totuși: cum s-a ajuns aici? - am întrebat. Cum n-am găsit răspunsul la nicio masă, m-am cufundat în internet unde am dat peste un întreg univers pe care-l voi sintetiza pacito-a-pacito.

Ce mai e nou prin muzică #1

de Matei Bărbulescu

Radiohead au scos un videoclip nou pentru o piesă veche, LCD Soundsystem s-au reunit și au lansat un album nou, iar Four Tet lansează și el, la sfârșitul lunii, 14 piese noi.

FOTO Muzicienii Cameratei Regale

de Adi Tudose

Adi Tudose a fost la repetițiile Cameratei Regale pentru concertul de sâmbătă, 9 septembrie, din cadrul Festivalului Internațional George Enescu. Unde se va cânta inclusiv Bizet ;)