Apollo 111

Ai primit un bilet în alb la Apollo111? Vino aici

de Scena 9

Vineri, 25 noiembrie, s-a deschis Apollo111, cel mai nou spațiu de teatru independent din București. Dar asta știi deja. Și mai știi că ai primit la intrare un bilet în alb, care-ți spune să vii pe www.scena9.ro. O să afli imediat de ce.

Ăsta-i de ce-ul Scena9: Am ales Apollo111 ca punct de plecare pentru o călătorie culturală care sperăm să țină cel puțin până cînd o să se joace prima oară Așteptându-l pe Godot pe Marte. La primele trei reprezentații ale spectacolului ALI: Frica mănâncă sufletul (de R.M. Fassbinder, în regia lui Radu Jude), împărțim un stol de păsări care trimit publicul la evenimente culturale supriză din 2017.

Stolul e făcut de ilustratorul și designerul Alexandru Nimurad, care a fost inspirat de o tehnică specială de artizanat a hârtiei, inedită chiar și pentru păsări, dar mai ales pentru invitații la evenimente culturale.

Ne-am gîndit cum să facem pasul de la jurnalism la curatoriat și cum putem aduce cititorii de pe net în sala de teatru sau de cinema sau la vreun concert. În 2017, ne angajăm să căutăm cele mai proaspete și mai relevante evenimente culturale și să te trimitem la ele.

Biletul în alb pe care l-ai primit te invită să intri într-un circuit închis de degustători culturali. Scrie codul de pe bilet în fereastra de mai jos și într-o zi din 2017 (care, sperăm, o să fie mult mai bun decât 2016), o să primești pe mail o invitație la unul dintre evenimentele alese pe sprânceană de echipa Scena9. Și ăsta o să fie doar începutul.

Ăsta-i de ce-ul BRD: BRD sprijină Apollo111 pentru încăpăţanarea cu care a creat un spaţiu de manifestare culturală proaspătă, nonşalantă, fără emfază şi aere, tipică talentului autentic. Acelui tip de talent care va schiţa portretul noului artist, tânăr, dezinhibat, atent la lumea din jur și la problemele ei, care reușește să creeeze forme artistice puternice. Noi, BRD, vrem să învăţăm de la această nouă generaţie şi îi susţinem să transforme Apolo111 într-un loc fanion pentru « așa arată cultura de azi ». 

Dacă n-ai fost încă la Apollo, mai ai timp să mergi, spațiul de-abia s-a deschis. Iar dacă n-ai prins una dintre invitațiile noastre, fii cu ochii pe noi în 2017, s-ar putea să mai găsești biletele noastre în alb și pe la alte misiuni intergalactice :)

Călătorie plăcută!

 

BRD&Scena9

de

  • Scena 9Scena 9

    Conștiința colectivă de pe Scena9

25 November 2016 ora 00:00


Tag-uri


X Revista Scena9