Scena 9

Scena 9

Conștiința colectivă de pe Scena9

FOTO Casa unde va trăi dansul

de Scena 9

Înainte să se transforme cu totul, am aruncat un ochi în Sala Omnia, unde urmează ca, în 2021, să se deschidă noul sediu al Centrului Național al Dansului

Chestii de făcut: săptămâna 4-10 martie

de Scena 9

Gata, s-a produs în sfârșit Marea Dezghețare. Săptămâna asta avem proiecții-eveniment, pledoarii pentru lectură, un manifest feminist, o expoziție cu arbori bătrâni și muuulte altele.

7 cărți care ne umplu de nostalgie

de Scena 9

Înainte să lăsăm iarna în urmă, împreună cu prietenii de la Cărturești, am făcut o listă de cărți din care nostalgia noastră se hrănește cu mare plăcere.

Donează 2% pentru Scena9

de Scena 9

Direcționează 2% din impozitul pe venit pentru ne ajuta să construim în continuare o insulă de jurnalism independent despre cultură și societate.

Prietenul nostru, Gică

de Scena 9

Am adunat fire și povești care ne leagă de George Popescu, unul dintre cei mai buni fotoreporteri români, care a plecat prea repede dintre noi.

Avem revistă!

de Scena 9

Am strâns zeci de jurnaliști, ilustratori și fotografi, regizori, scriitori, actori și artiști de toate felurile, patru țări, mai multe continente și epoci în 206 pagini și o publicație-eveniment despre lumea în care trăim.

X Revista Scena9