Video / Carte

VIDEO: O dimineață cu Alex Tocilescu

De Black Horse Mansion, Luiza Vasiliu

Publicat pe 19 aprilie 2017

Am fost acasă la Alex Tocilescu, scriitor, publicitar, influencer, fost muzician (cu trupa Aeroport) & actual șef de scară (pe Cuza cu Felix), ca să vorbim despre cartea lui nouă și să-i cunoaștem pisicile. Cartea lui nouă, în curs de apariție la Editura Polirom, se cheamă, param pam pam, Imperiul pisicilor și e o suită de proze scurte, absurde, deșănțate, hohotitoare, acide, fatale despre o românie din care-ai vrea să fugi, dar te-mpiedică ceva (poate prietenii, poate iubita, poate o bizară formă de afecțiune), așa că te oprești în mijlocul drumului și râzi. Oricum, nu e doar despre asta, mai e și despre oameni și pisici.

Dar până când Imperiul pisicilor va coborî peste noi, cititorii, hai să-l ascultăm pe Alex cum vorbește despre scris și literatură, și să ne uităm cum Ursula fugărește prin casă un picior de girafă:

Acest site web folosește cookie-uri prin intermediul cărora se stochează și se prelucrează informații, în scopul îmbunătățirii experienței dumneavoastră. Mai multe detalii aici.

OK