Audio / Intersecții

Ascultă „Intersecțiile de miercuri”

De Scena9

Publicat pe 29 octombrie 2018
Dacă nu știți încă, vă reamintim că în fiecare săptămână, sunteți așteptați la Rezidența BRD Scena9, la „Intersecțiile de miercuri”, inițiate de poeta Svetlana Cârstean - un mix de conferințe, dezbateri și lecturi publice, care aduc în fața publicului personalități, cunoscute sau discrete, ale lumii noastre contemporane, precum și teme care ne privesc pe toți și pe care avem nevoie să le discutăm cu cărțile pe masă.
 
Ajunse deja la sezonul cu numărul 4,  în care sunt invitate la discuții cupluri care colaborează și în viața pr0fesională, „Intersecțiile de miercuri” se mută și online. Dacă n-ai apucat să ajungi la discuția pe viu, o poți asculta în căști: fiecare ediție este înregistrată audio și, disponibilă sub forma unui podcast, pe Soundcloud și iTunes. 
 
Mai jos, puteți asculta primele patru ediții din această toamnă. Pentru următoarele, stați cu ochii și urechile pe „Intersecții”.

„Intersecțiile de miercuri” sunt un  proiect inițiat și organizat de Svetlana Cârstean, în 2015 în contextul competiției Capitală europeană a culturii 2021. Acum ele sunt finanțate de Fundația9 și organizate împreună cu Rezidența BRD Scena9.

Acest site web folosește cookie-uri prin intermediul cărora se stochează și se prelucrează informații, în scopul îmbunătățirii experienței dumneavoastră. Mai multe detalii aici.

OK