Scena 9

Scena 9

Conștiința colectivă de pe Scena9

Scena9 recomandă: săptămâna 8-14 aprilie

de Scena 9

Plouă toată săptămâna-n București, așa că am strâns tot felul de locuri unde te poți ascunde de ploaia asta de primăvară, de la sala călduță de cinema până la muzee și săli de expoziție.

5 povești cu impostori

de Scena 9

Câteva investigaţii de citit, văzut şi ascultat despre oameni care au înşelat încrederea celorlalţi cu promisiuni mult mai mari decât puteau duce.

Hemingway și cu mine

de Scena 9

Un fragment din romanul care te transportă în miezul relației dintre Hemingway și Martha Gellhorn, unul dintre cei mai curajoși reporteri și corespondenți de război din secolul trecut.

FOTO Casa unde va trăi dansul

de Scena 9

Înainte să se transforme cu totul, am aruncat un ochi în Sala Omnia, unde urmează ca, în 2021, să se deschidă noul sediu al Centrului Național al Dansului

Chestii de făcut: săptămâna 4-10 martie

de Scena 9

Gata, s-a produs în sfârșit Marea Dezghețare. Săptămâna asta avem proiecții-eveniment, pledoarii pentru lectură, un manifest feminist, o expoziție cu arbori bătrâni și muuulte altele.

7 cărți care ne umplu de nostalgie

de Scena 9

Înainte să lăsăm iarna în urmă, împreună cu prietenii de la Cărturești, am făcut o listă de cărți din care nostalgia noastră se hrănește cu mare plăcere.

Donează 2% pentru Scena9

de Scena 9

Direcționează 2% din impozitul pe venit pentru ne ajuta să construim în continuare o insulă de jurnalism independent despre cultură și societate.

X Revista Scena9