Lumea noastră / Samsung

Ești gata să dai lovitura pe TikTok? Învață cum la Stream Your Dream, ediția a 7-a

De Scena9 / Conținut sponsorizat

Publicat pe 26 noiembrie 2021

Câțiva dintre cei mai buni creatori de conținut îți arată cum să ajungi cunoscut în lumea asta, într-un eveniment susținut de TikTok România. 

Știai că mai mult de 1 miliard de clipuri sunt urmărite pe TikTok într-o singură zi? 

Știai că 689 de milioane de oameni folosesc platforma cel puțin o dată pe lună, iar 90% din totalul utilizatorilor intră cel puțin o dată pe zi? 

Știai că o sesiune pe TikTok durează în medie 10,85 de minute, ceea ce așază platforma pe locul 1 la angajament?

Știai că numai în 2019 omenirea a petrecut 68 de miliarde de ore pe-aici?

Nu trebuie să fii pasionat de statistici ca să-ți dai seama ce poate să facă TikTok pentru orice creator de conținut. OK, pare simplu să faci un clip de câteva secunde, însă e multă muncă în spatele celor văzute. Iar ca să atingi succesul în lumea asta trebuie să înveți de la cei mai buni. 

Cea de-a șaptea ediție a conferinței Stream Your Dream, creată de Samsung, vrea să te ajute să ajungi vedetă pe TikTok. 

Edițiile de până acum ale Stream Your Dream — platformă ce-și propune să ajute următoarea generație de creatori de conținut — au avut diverse teme, de la fashion, la fotografie sau conținut video. În 2019, de exemplu, s-a adresat creatorilor de conținut video aflați la început de drum, care au învățat de la vloggeri renumiți ce se află în spatele unei cariere de succes în online. Iar în 2020 s-a concentrat pe noile formate de conținut care au luat amploare în ultima perioadă în mediul online – TikTok, AR/VR și livestream gaming. 

Ediția din acest an e susținută de TikTok România și va avea loc pe 3 decembrie, începând cu ora 18:00. O poți urmări prin livestream, pe canalul lui Adrian Cuza, membru Noaptea Târziu și ambasador Team Galaxy. Vor fi 3 live-uri a câte jumătate de oră fiecare, la care vor fi invitați unii dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din România, din 3 domenii diferite:

  • Lorena Șerban, membră din Team Galaxy, echipa de ambasadori Samsung, creatoare de conținut și TikTok-er, specializată lifestyle & beauty;
  • Maximilian Ioan, membru din Team Galaxy, creator de conținut și TikTok-er, specializat pe gaming;
  • Iuliana Beregoi, artistă, creatoare de conținut și TikTok-er, specializată pe muzică.

Mentorii, jurații și influencerii Team Galaxy vor povesti cum a fost pentru ei la început, ce strategii de conținut și promovare au adoptat, precum și ce planuri au pentru a-și extinde comunitățile pe social media, în special pe TikTok. 

Te bagi să creezi un nou trend?

După ce mentorii îți vor da sfaturi și energie, poți intra direct în acțiune. Te bagi să creezi un nou trend? Echipa Stream Your Dream te cheamă să creezi un clip șmecher, pe care să-l postezi apoi cu hashtagul #SamsungStreamYourDream, până pe 31 decembrie 2021. Cei care-i vor impresiona pe jurați vor intra în rândul influencerilor din #TeamGalaxy. Asta înseamnă că vor avea acces la cele mai noi produse Samsung, invitații la cele mai cool evenimente, dar și posibilitatea de a participa în campaniile de promovare Samsung.

Evenimentul e inspirat de impactul pe care Generația Z asupra felului în care se creează conținut online. Potrivit unui studiu WeSpire, Generația Z este prima care acordă o atenție uriașă scopului și vocației, pe care le atribuie în tot ceea ce fac. „Am observat cu toții că influencerii Generaţiei Z sunt capabili să aducă schimbări reale prin intermediul autenticității lor și mai sunt dubii că vom vedea tehnologia viitorului prin ochii lor. Iar în ceea ce privește brandurile, a devenit tot mai clar că zona de creare de conținut a devenit un pilon principal în care se investește. Generația Z a crescut exprimându-se tot timpul în mediul online, iar noi ne dorim în continuare să-i susținem și să-i ajutăm să înțeleagă cum pot folosi cât mai util tehnologia, asemenea unui instrument care le facilitează punerea în practică a ideilor lor. De aceea, am reunit unii dintre cei mai relevanți specialiști din online în cea de-a șaptea ediție Stream Your Dream”, declară Simona Panait, Director de Marketing și Online, Samsung România & Bulgaria.

Succesul global al platformei se simte din plin și în România. Generaţia Z pare cea mai atrasă de TikTok, însă celelalte generaţii se alătură rapid: potrivit GlobalWebIndex, platforma are o influenţă mare la toate nivelurile de vârstă și a atins un procent de 18% în toată lumea, în rândul utilizatorilor de Internet cu vârstele cuprinse între 16 și 64 de ani. 

„Odată cu această ediție avem și susținerea TikTok, platforma care a lansat celebrități și a depășit multe recorduri în ultimii ani. Generația Z vrea să facă parte din ceva care contează cu adevărat și ne-am propus ca ediția aceasta să îndeplinească aceste așteptări și să aducă relevanță și inspirație viitorilor creatori”, a adăugat Simona Panait.

Află mai multe detalii despre conferință aici.  

Acest site web folosește cookie-uri prin intermediul cărora se stochează și se prelucrează informații, în scopul îmbunătățirii experienței dumneavoastră. Mai multe detalii aici.

OK