Arte / Tehnologie

Te ține bateria pentru o seară de video mapping?

De Scena 9 / Conținut sponsorizat

Publicat pe 19 ianuarie 2022

Dacă ieși vineri seară la o plimbare pe Calea Victoriei din București, oprește-te la numărul 56, în fața Grand Hotel Continental. De la ora 19, timp de patru ore, clădirea ridicată în 1886 în stil renascentist german o să fie luminată în culorile vii ale lui 2022. Samsung a pregătit acolo un show de video mapping împreună cu designerii de la Les Ateliers Nomad, care va avea în centru noul telefon Galaxy S21 FE 5G, lansat luna aceasta.

E o întâlnire între clasic și nou, între istorie și tehnologia viitorului și o discuție despre cum le putem îmbina în viețile noastre de azi. Iar un telefon nou — prin care ne documentăm zilnic cel puțin istoriile personale — ne dă ocazia unei asemenea discuții.

Uite cinci lucruri mișto pe care le poți face cu noul Galaxy S21 FE 5G:

Fotografii mai bune noaptea

Nu-i așa că ai vrut să surprinzi măcar o dată un peisaj în noapte și te-ai supărat că telefonul nu te ajută? Galaxy S21 e renumit pentru camera sa foto performantă, iar noul Galaxy S21 FE 5G vine cu și mai multe surprize. Are o setare îmbunătățită a modului de noapte, în comparație cu modelul anterior – utilizatorii pot îmbunătăți modul de fotografie în condiții de lumină scăzută și pot face fotografii foarte clare și în cele mai întunecate condiții. 

Selfie-uri mai cool

Noul model oferă și cea mai bună experiență de selfie a Samsung de până acum. Are o cameră frontală de 32 MP și opțiuni de AI face restoration, numai bune pentru un autoportrete foto în cabina de probă, la o cafea în centru sau în orice ipostaze vrei să te vezi. În plus, are și opțiunea dual recording, prin care poți captura atât momentele care se întâmplă în fața, dar și în spatele camerei – cu un simplu click, camera va folosi simultan atât lentila din față, cât și cea din spate. 

Să ai o experiență de joc profesionistă

Nici pasionații de jocuri pe mobil sau streamerii nu sunt lăsați pe dinafară de ultimul model, datorită celui mai nou și rapid procesor disponibil. Cu o rată de răspuns de 240 Hz și opțiuni de reacție foarte rapide, noul Galaxy S21 FE 5G duce experiența de joc la un alt nivel. Dinamica jocurilor va fi fluidă datorită celei mai înalte rezoluții pe ecran. Dacă nu te jucai până acum, e momentul să o faci. 

Să-ți încarci bateria cu peste 50% în doar jumătate de oră

Bateria e și ea extrem de importantă la un telefon, știm bine, iar Galaxy S21 FE 5G e echipat cu o baterie care durează toată ziua. În plus, are o capacitate de încărcare foarte rapidă – o să poți să-ți încarci telefonul cu peste 50% în doar 30 de minute.

Să-ți păstrezi viața profesională și personală din telefon în siguranță 

Pentru o maximă securitate, noul model integrează atât opțiunile de confidențialitate, cât și pe cele de securitate într-un singur loc, făcând experiența ta pe telefon mai simplă și mai sigură ca până acum.

Pentru că telefonul e și un accesoriu, noul Samsung are patru opțiuni noi de culoare — Olive, Lavender, White sau Graphite și o grosime de doar 7,9 mm, cât să îl strecori ușor în orice buzunar. 

P.S.: Până pe 31 ianuarie, poți achiziționa din magazinul online orice model din gama Galaxy S21 FE 5G împreună cu o pereche de căști Galaxy Buds2, la preț de Galaxy S21 FE 5G. În plus, vei beneficia de livrare gratuită și de 4 luni gratuite de YouTube Premium. 

Află mai multe despre campanie aici și pune-ți în agendă spectacolul de video mapping de vineri seară, de la ora 19. 

Acest site web folosește cookie-uri prin intermediul cărora se stochează și se prelucrează informații, în scopul îmbunătățirii experienței dumneavoastră. Mai multe detalii aici.

OK