Video / Jurnalism

VIDEO Cum a sărit Scena9 de pe net pe hârtie

De Black Horse Mansion

Publicat pe 14 februarie 2019

La sfârșitul anului trecut, lansam primul număr al revistei Scena9 pe hârtie: 200+ pagini, în care peste 50 de oameni au scris, fotografiat și desenat lumea din jur, cu întrebările și curiozitățile ei.

Între atâția pixeli, ideea unei reviste tipărite poate părea un pic suspectă la prima vedere. Dar poate tocmai într-o asemenea vâjâială continuă de informații care zboară între atâtea ferestre deschise, ne prinde bine puțină liniște, între două pagini răsfoite. Dacă e să ne luăm după răspunsul vostru, al tuturor celor care ați cumpărat revista, ați citit-o și ne-am scris despre ce-ați citit, suntem pe aceeași lungime de undă. 

La două luni de când Scena9 s-a transformat din idee în almanah dens și colorat, în ziua când mulți sărbătoresc dragostea, decupăm câteva imagini din procesul de making of al revistei. La urma urmei, și ea e o declarație de dragoste: pentru oameni, idei, întrebări, pentru cum se așează literele și imaginile să spună povești, pentru hârtia care absoarbe culoarea, ca să ne ducă în altă dimensiune.

Apropo: dacă ați vrea să luați cuiva un cadou de Valentine's, dar n-aveți chef de ursuleți și ciocolată, înhățați o Scena9 din librării ;)

14 februarie 2019, Publicat în Video /

Text de

  • Black Horse MansionBlack Horse Mansion

    Fetele de la BHM (Ana Banu, Alina Manea și Miruna Vasilescu) spun povești pe video, de la concept la export. Mai multe aici.


Acest site web folosește cookie-uri prin intermediul cărora se stochează și se prelucrează informații, în scopul îmbunătățirii experienței dumneavoastră. Mai multe detalii aici.

OK