Personaje / Ca Noi

Aurel. Episodul 4 din seria „Ca noi”

De Scena 9

Publicat pe 15 decembrie 2022

Aurel are 49 de ani, din care 19 i-a petrecut după gratii. Astăzi locuiește lângă Giurgiu și lucrează cu ziua. După ce a ieșit din închisoare a încercat să-și refacă viața. Și-a cumpărat un cal care îl ajută la treabă, s-a căsătorit, a făcut un copil. Povestește despre el cu ușurință, ca și cum n-ar fi mare lucru. Cele mai importante amintiri și le-a tatuat pe piele.

Ca Noi” este o serie de scurte documentare-portret regizate de Mihai Gavril Dragolea despre ce le e drag unor oameni cărora viața nu le-a dat multe, dar care au reușit. Gândite ca o reflecție asupra vieții și a morții,  cele cinci portrete sunt publicate online, pe Scena9.ro

„Vorbeam cu regizorul Tudor Giurgiu despre seria numită The Interview Project filmată în SUA la inițiativa lui David Lynch. Ni s-a părut interesant cum ar arăta România văzută din perspectiva poveștilor unor personaje marginale, trăind în diferite medii sociale, din provincie și din capitală. Cel mai important mi s-a părut să ajung să am o discuție prin care să aflu răspunsuri la întrebările „de ce sunteți cel mai mândru/ă?” și „cum ați dori să fiți ținut/ă minte?”

Imagine, regie și montaj: Mihai Gavril Dragolea
Compoziție Muzicală: Cosmin Postolache

Urmăriți mai multe episoade ale seriei aici

Acest site web folosește cookie-uri prin intermediul cărora se stochează și se prelucrează informații, în scopul îmbunătățirii experienței dumneavoastră. Mai multe detalii aici.

OK