Recomandări / Timp Liber

Chestii de făcut: săptămâna 6 - 12 februarie

De Scena 9

Publicat pe 6 februarie 2017

Săptămâna asta avem evenimente și pentru revoltați, dar și pentru cei care aleg să nu iasă în stradă, sau pentru cei care fac pauze de odihnă și de încălzit; așadar, aveți de ales între:

Bucuresti - Nu cedam #rezistăm, luni, 6 februarie, după 19:00, în Piața Victoriei

Protestele au ajuns la cea de-a șaptea zi. Se anunță un real feel de 1°C, așa că echipați-vă bine și nu cedați.

Poiana Queer: “Când activiștii LGBT gândesc politic", luni, 6 februarie, de la 18:30, British Council Romania

În cadrul Lunii Istoriei LGBT, cei de la MozaiQ organizează, în contextul evenimentelor recente și nu numai, o dezbatere care „îşi propune să analizeze diverse mişcări sociale LGBT din Europa prin prisma oportunităţilor politice care se ivesc într-un anumit context”.

Ziua Roșiei Montane în București - 6 februarie 2017, 16:00, Muzeul Țăranului Român

Tot luni sărbătorim 1886 de ani de atestare documentară a Roșiei Montane, cu vântoare de comori, mâncare gătită de localnici, documentare tematice, expoziții foto și un concert Maria Răducanu.

Premieră 2 FEMEI Contemporane, miercuri, 8 februarie, ora 20:00, Linotip - Centru Independent Coregrafic

Marți vă puteți delecta cu ceva activism transpus în artă: un performance/spectacol feminist de dans contemporan, inspirat de condiția femeii în societatea actuală, realizat de Ioana Marchidan. Biletele sunt 50 de lei, și pot fi achiziționate de pe Eventbook.

Fata din curcubeu de Lia Bugnar,  vineri, 10 februarie, de la 20:15, Godot Cafe teatru

Dacă încă n-ați apucat să o vedeți pe Ilona Brezoianu în rolul fetei din Curcubeu, aigurați-vă că n-o ratați. Un one woman show despre fragilitate și forță, la schimb pentru 35 de lei, la intrare.

Forturile Bucureştilor | 11,12,25,26 feb, sâmbătă, 11 februarie, și duminică, 12 februarie, de la 8:00, la stația de metrou Berceni

Dacă vreți să faceți o plimbare de-a lungul centurii de fortificaţii a Cetăţii Bucureşti, trebuie să trimiteți un mail de înscriere la arhivadegeografie@gmail.com și să vă treziți dimineața devreme, cu 60 de lei în buzunar - prețul excursiei. Se anunță un traseu lung, cu întoarcere în jur de ora 17:00, și trebuie să veniți pregătiți cu bocanci și lanterne.

Sip&swap, duminică, 12 februarie, de la 14:00, Share Cafe

Dacă aveți haine pe care nu le mai purtați și vreți fie să le donați cu scop nobil, fie să le dați la schimb, puteți face asta la Share Cafe, printre cafele și șuete.

Mențiune: protestele din stradă continuă pe tot parcursul săptămânii, inclusiv duminică.

Foto main: Larisa Baltă

Acest site web folosește cookie-uri prin intermediul cărora se stochează și se prelucrează informații, în scopul îmbunătățirii experienței dumneavoastră. Mai multe detalii aici.

OK