Muzică / Concurs

Câștigă un abonament dublu la Smida Jazz Festival

De Scena 9

Publicat pe 20 iulie 2018

Indiferent dacă v-ați aranjat sau nu planurile de vacanță, întotdeauna se găsesc rezerve de timp pentru muzică bună. Mai ales dacă muzica se întâmplă în creierii munților, unde poți să-ți reîncarci binișor bateriile pentru încă un an bombardat cu știri. 

Împreună cu organizatorii Smida Jazz Festival, vă invităm la concurs, pentru a câștiga un abonament de două persoane la cel mai fresh festival de jazz din România. Ediția cu numărul trei a Smida Jazz Festival are loc între 17 și 19 august, în Parcul Natural Apuseni. În program sunt nouă trupe din Danemarca, Finlanda, Marea Britanie, Ungaria, Polonia și România, care întorc pe toate părțile jazzul și-l combină cu multe alte genuri. Despre ce mai găsiți la Smida în afară de muzică și care-i filosofia festivalului, aflați mai multe de aici.

Ca să câștigați abonamentul de două persoane, trebuie să vă imaginați că anul viitor faceți voi selecția artiștilor invitați la Smida și să ne spuneți într-un comentariu care ar fi cele 5 trupe pe care le-ați aduce pe scena festivalului. Răspunsul trebuie postat pe pagina de Facebook a Scena9 (facebook.com/scenanoua), în subsolul postării prin care anunțăm acest concurs. Strângem răspunsuri până vineri, 27 iulie 2018, când tragem la sorți câștigătorul / câștigătoarea, prin intermediul Random.org. Acesta / aceasta va fi anunțat(ă) pe Facebook că e timpul să-și pregătească bagajele și urechile pentru Smida Jazz Festival și rugat(ă) să ne contacteze pe email, la adresa editorial@scena9.ro, pentru a stabili cum va intra în posesia premiului. 

 

 

REGULAMENT CONCURS 

Smida Jazz Festival, 25.07.2018- 27.07.2018

~CÂȘTIGĂ UN ABONAMENT LA SMIDA JAZZ FESTIVAL 2018~

Art. 1. Organizatorul şi regulamentul oficial al campaniei

Campania este organizată de publicația Scena9, str. Vasile Conta nr. 4, București, sector 2, în parteneriat cu Asociația Transylvanian Cultural Development, cu sediul social în Comuna Beliș, sat Smida, nr.18, cod de înregistrare fiscală nr. 36258290.

Campania promoţională se va derula în conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toţi participanţii. 

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derulării Campaniei prin publicarea modificărilor pe www.scena9.ro și https://www.facebook.com/scenanoua/.

Art. 2. Durata campaniei şi aria de desfăşurare

Acest concurs se va desfăşura in perioada 25.07.2018- 27.07.2018, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/scenanoua

Participarea la concurs se va realiza prin înscrierea pe bază de comentariu.

Art. 3. Mecanismul campaniei

  • Pe site-ul https://www.facebook.com/scenanoua  va apărea o postare cu intrucțiunile și motivul concursului, unde participantul trebuie răspundă printr-un comentariu la întrebarea indicată de organizatori, pentru înscrierea în concurs. Fiecare persoană va fi luată în considerare o singură data, indiferent de numărul de comentarii lăsate.
  • Extragerea premiilor va fi efectuată în ziua de 27 iulie 2018 prin aplicația https://random.org/

Art. 4. Premiile

Premiile concursului vor fi oferite conform următoarei proceduri:

  • Premiile concursului constau într-un abonament de două persoane la Smida Jazz Festival 2018 și un pachet cu materiale personalizate.
  • Castigatorii sunt desemnati prin tragere la sorți prin intermediul https://random.org/
  • Castigatorii trebuie să contacteze organizatorul pentru revendicarea premiului pe adresa de e-mail editorial@scena9.ro
  • Premiul va fi trimis prin curier.

Premiile concursului:

Premiile concursului constau într-un abonament de două persoane la Smida Jazz Festival 2018 și un pachet cu materiale personalizate. Pentru a putea intra în posesia premiului, castigătorul trebuie să raspundă la e-mailul trimis de organizator până pe 1 august 2018..

În cadrul acestei campanii, nu este posibilă înlocuirea premiilor cu contravaloarea acestora în bani sau cu alte beneficii.

Art. 5. Temeiul legal

Prezentul regulament se desfasoara în conformitate cu Legea 650/2002 pentru aprobarea Ordonanţei de Guvern 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor pe piaţă. Orice eroare în declararea datelor personale nu atrage răspunderea Organizatorilor. Ca atare, aceştia nu au niciun fel de obligaţie în cazul furnizării unor date eronate care au dus la imposibilitatea transferului în condiţii normale a premiului.

Art. 6. Dreptul de participare

În cazul în care câştigătorul unuia dintre premii este minor (cu vârsta sub 18 ani), acesta va fi îndreptăţit să intre în posesia premiului doar cu acordul scris al părinţilor sau al tutorelui său legal, iar în cazul în care câştigătorul unuia dintre premii este incapabil de drept (ca urmare a unei alte situaţii decât neîmplinirea vârstei de 18 ani), acesta va fi îndreptăţit să intre în posesia premiului numai cu acordul scris al tutorelui său legal.

Nu au drept de participare la această campanie angajaţii organizatorului, precum şi cei ai partenerilor acestuia, care sunt implicaţi în organizarea şi desfăşurarea concursului, şi nici rudele de gradul I si II ale persoanelor fizice generic individualizate anterior. 

Art.7. Taxe și impozite

Obligațiile de natura fiscala sau de orice alta natura, in legătura cu premiile câștigate, sunt în sarcina exclusivă a câstigatorilor. 

Art.9. Limitarea răspunderii

Concursul este destinat tuturor celor care acceseaza internetul și intra pe site-urile unde organizatorul postează anunțul de concurs. În consecinţă, organizatorul nu va fi ţinut în nici un fel responsabil pentru nici una dintre situaţiile următoare:

- oricare disfuncţionalitate a reţelelor de electricitate, de telefonie fixă sau mobilă etc. care împiedică buna derulare/funcţionare a concursului (operatorul de telefonie mobilă, CONEL etc.); - defecţiunea oricărui material de recepţie sau a liniilor de comunicaţie.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament, modificarea producându-şi efectele din momentul publicării respectivei informaţii pe pagina de internet https://www.facebook.com/scenanoua/

Art. 10. Litigii

Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti romane competente.

Art. 11. Alte prevederi

  • Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament, însă nu înainte de a anunța publicul, modificarea producandu-și efectele din momentul publicării respectivei informații pe pagina de internet https://www.facebook.com/scenanoua/
  • La acest concurs poate participa orice cetăţean român, indiferent de vârstă, sex, naţionalitate sau religie, cu excepţia angajaților Asociației Transylvanian Cultural Development și Scena9.
  • Regulamentul de desfășurare a concursului este publicat pe toată perioada concursului pe www.scena9.ro.

 

 

Acest site web folosește cookie-uri prin intermediul cărora se stochează și se prelucrează informații, în scopul îmbunătățirii experienței dumneavoastră. Mai multe detalii aici.

OK