Special / Jurnalism

Donează 2% pentru Scena9

De Scena9

Publicat pe 25 februarie 2019

De aproape trei ani scriem pentru voi pe www.scena9.ro despre cine și ce mișcă în viața culturală, despre idei care ne modelează gândirea, despre lucrurile pe care le descoperim în lumea din jur. Am publicat până acum aproape 2.000 de articole, de la reportaje, portrete și interviuri, la benzi desenate, infografice, podcasturi & co., ieșite din mințile a mai bine de 200 de autori - jurnaliști, fotografi, ilustratori, cercetători, scriitori și artiști de tot felul.

La sfârșitul lui 2018, n-am rămas doar pe net și am lansat primul număr al revistei Scena9 pe hârtie: o hartă a generațiilor noastre, a întrebărilor și curiozităților noastre.

În 2019, vrem să aducem lucruri noi pe insula de jurnalism pe care o tot construim: conversații și întâlniri cu cititorii, forme cât mai inovatoare de a spune povești, formări pentru jurnaliști tineri.

Cum nu putem face toate aceste lucruri singuri, avem nevoie de ajutorul vostru, al cititorilor.

Dacă ați găsit de-a lungul timpului lucruri interesante de citit pe Scena9, dacă vi se pare important ca un astfel de loc să existe, puteți redirecționa 2% din impozitul pe salariu către proiectele noastre. Promitem să-i folosim cu înțelepciune, pentru a continua să scriem, să fotografiem și să desenăm lumea atent, empatic și cu spirit critic.

Puteți descărca formularul de AICI și puteți consulta baza legală AICI. Formularul poate fi depus la ANAF până pe 15 martie.

Vă mulțumim!

Acest site web folosește cookie-uri prin intermediul cărora se stochează și se prelucrează informații, în scopul îmbunătățirii experienței dumneavoastră. Mai multe detalii aici.

OK