Vjosa Cerkini

Vjosa Cerkini

Jurnalistă și realizatoare de filme documentare din Pristina, Kosovo. Este corespondentă a canalelor germane de televiziune DW și MDR, și al altor canale regionale din Balcani. A fost implicată în numeroase producții documentare din Europa și SUA. Investighează subiecte legate de politică, societate și drepturile omului, din Kosovo, Albania și Muntenegru.

Bears Uncovered / Natură

VIDEO Urmărește primul episod din documentarul „Bears Uncovered”: Ce facem cu urșii?

Michael Bird, Ovidiu Dunel-Stancu, Stefano Petrelli, Vjosa Cerkini

În multe țări din Europa, relația dintre oameni și urși a devenit haotică și face loc multor ilegalități. În documentarul „Bears Uncovered”, o echipă internațională de jurnaliști a călătorit în România, Italia, Slovenia, Albania și Kosovo, pentru a afla cum s-a ajuns aici și ce putem face. Cum trăiesc urșii sălbatici și cei aflați în captivitate? Cum arată relațiile dintre comunitățile umane și aceste animale sălbatice? Care sunt soluțiile și scenariile posibile pentru ca cele două tabere să trăiască în echilibru?


Tema de gândire

Acest site web folosește cookie-uri prin intermediul cărora se stochează și se prelucrează informații, în scopul îmbunătățirii experienței dumneavoastră. Mai multe detalii aici.

OK