Diana Andreea Rață

Diana Andreea Rață

Suflet pasionat care încearcă să-și găsească spiritul autentic și vulnerabil. Pe scurt, vrea să fie și bufon și rege în același timp. E studentă la Jurnalism și participă la un internship în redacția Scena9.

Muncă / Sănătate

Doamna Mița, frizerița care-i ajută pe pacienți să-și păstreze stima de sine

Diana Andreea Rață, Ioana Cîrlig

Doamna Mița este frizerița unui spital din centrul capitalei. Îi pregătește pe pacienți pentru operațiile și intervențiile pe care urmează să le efectueze doctorii, iar pe cei internați vreme îndelungată îi ajută să se îngrijească. Nu îi este ușor să fie martoră la suferință, dar gândul că ajută pe cineva să-și păstreze demnitatea și stima de sine în momente grele, o ajută.

Exploratori / Reciproc

VIDEO Lia și Dan Perjovschi vorbesc despre arte și educație radicală, implicare socială și oboseală

Ana Banu, Diana Andreea Rață

I-am invitat pe artiștii Lia & Dan Perjovschi la un dialog deschis despre drumurile lor, de la școala de artă pe care o critică activ și azi, până la expozițiile lor în unele dintre cele mai importante instituții ale lumii, despre implicarea lor continuă în treburile cetății și epuizarea pe care o aduce, despre cum își privesc și discută reciproc lucrările și convingerile, despre sharing & scaring.


Tema de gândire

Acest site web folosește cookie-uri prin intermediul cărora se stochează și se prelucrează informații, în scopul îmbunătățirii experienței dumneavoastră. Mai multe detalii aici.

OK