Seriale

 

Remix / Seriale

„Problema celor trei corpuri”, de la romanul SF cult, la seria pe care creatorii „Game of Thrones” o aduc pe Netflix

Andra Matzal

Astăzi se lansează pe Netflix „Problema celor trei corpuri”, o adaptare a romanului SF cult în care scriitorul chinez Liu Cixin imaginează ce s-ar putea întâmpla dacă o civilizație extraterestră chiar le-ar răspunde la telefon pământenilor. Am stat de vorbă cu David Benioff & DB Weiss, creatorii „Game of Thrones”, și Alexander Woo, care au lucrat timp de patru ani împreună pentru a aduce pe ecran acest serial.

Film / Seriale

Crimele noastre cele de toate zilele

Cătălina Roșu

În plin val de true-crime content, suferința a devenit divertisment pentru mii de oameni și sursă de inspirație pentru scenariști. Din asta s-au născut două dintre cele mai discutate seriale ale momentului de peste ocean. Să vedem ce e cu ele.

Film / Seriale

America în 3 seriale

Georgiana Mușat

Sacha Baron Cohen ne arată America lui Trump, Jean-Marc Vallée revine în TV cu „Sharp Objects”, iar sezonul al doilea din „The Handmaid’s Tale” e o struțo-cămilă obosită.


Tema de gândire

Acest site web folosește cookie-uri prin intermediul cărora se stochează și se prelucrează informații, în scopul îmbunătățirii experienței dumneavoastră. Mai multe detalii aici.

OK