Adela Marcov

Adela Marcov

Corporatistă. Cinefil amator, adult wannabe.

#talent

de Adela Marcov

Cronică: „Florence Foster Jenkins”, Meryl Streep și ce faci atunci când crezi că ai un talent ieșit din comun la muzică, dar, de fapt, nu-l ai.

Mic tratat de manipulare

de Adela Marcov

Cronică de serial: „Unreal”, un show teve despre cum se face un show teve și tot ce se pierde (demnitate) și se câștigă (rating) pe parcurs.

Un weekend de groază

de Adela Marcov

Recomandări pentru Festivalul de Film Horror & Fantastic Lună Plină, care vă așteaptă la Biertan, în Transilvania, între 25-28 august. Nu uitați cortul, sacii de dormit și nervii tari.

Food porn

de Adela Marcov

Un desen animat cu crenvurști te face să te gândești la problemele societății actuale, de la discriminarea etnică şi sexuală până la îndoctrinarea religioasă.

Zombies and chill

de Adela Marcov

Cronică: „iZombie”, serial cu poftă de creier umor foarte negru și o punkeriță zombie. Plus: o istorie personală cu filme de gen.

Cine e domnul Zelig

de Adela Marcov

Dacă s-ar fi născut un secol mai târziu şi pe alte meridiane, probabil l-am fi văzut în staff-ul de campanie al doamnei Firea.

Queer Kristina

de Adela Marcov

„The Girl King” putea să fie un „Game of Thrones” aplicat la realitate. A ieșit un amestec de istorie cu erotism lesbian soft.

X Revista Scena9