Literatură

 

Carte / Literatură

Pierderea judecății

Scena9

Citește un fragment dintr-un roman care se mișcă ca un road movie palpitant în care o mamă care și răpit copiii meditează la cum a ajuns la acest gest disperat, dar face și o critică dură la adresa sistemului judiciar.

Carte / Literatură

Fericitul cuplu

Scena9

Citește un fragment dintr-un roman ce explorează dinamiciile de cuplu între doi tineri care încearcă să aibă o relație „cum se cuvine”.

Carte / Literatură

Acolo este țara mea

Scena9

Citește un fragment din cel mai nou roman al lui Radu Aldulescu, „Vertijuri, goluri de memorie. Acolo este țara mea”, care spune povestea unui fost securist.

Schimbare / Literatură

De ce (nu) mai citesc „tinerii din ziua de azi”?

Scena9, Mircea Pop

E adevărat că „tinerii din ziua de azi” nu mai citesc, așa cum susțin mulți din generațiile pentru care cartea era măsura supremă a cunoașterii? Sau e un mit perpetuat din prea puțină înțelegere a noilor obiceiuri și nevoi culturale ale tinerilor? Am invitat cinci oameni din domenii diferite să lămurim împreună aceste dileme.


Tema de gândire

Acest site web folosește cookie-uri prin intermediul cărora se stochează și se prelucrează informații, în scopul îmbunătățirii experienței dumneavoastră. Mai multe detalii aici.

OK