Pe 15 mai 2016 lansam platforma online Scena9.ro, doi ani jumătate mai târziu ieșea în lume și primul număr pe hârtie. 5 ani mai târziu, suntem la 3 numere pe hârtie, 5,25 milioane de cititori pe site-ul Scena9.ro și 8.300 de cititori ai revistelor pe hârtie și un newsletter abia lansat, care ajunge la voi joi de joi. Ca să creștem și mai mari, avem nevoie de ajutorul vostru. 

Prin redirecționarea a 3.5% din impozitul pe venit către Fundația9, puteți contribui direct la menținerea și dezvoltarea scenei culturale din România și a platformei editoriale Scena9. 

 Din sumele încasate, vom continua să sprijinim jurnaliștii, filosofii, artiștii vizuali, muzicienii, scriitorii, poeții, regizorii de film și regizorii de teatru, actorii, curatorii, fotografii care ne vor încânta mințile, ne vor provoca să reflectăm, să căutăm răspunsuri la întrebări, pe care, probabil nu ni le-am pus niciodată.

 Și care, negreșit, în vremuri grele, ne sunt și ne vor fi alături.

Puteți descărca formularul de AICI și puteți consulta baza legală AICI. Formularul poate fi depus la ANAF până pe 25 mai 2021.

Modalități de trimitere a formularului:

Descarcă formularul de mai sus

  • completează câmpurile editabile
  • semnează folosind semnătura olografă, sau printează-l și semnează-l 

 

 Modalități de trimitere a formularului: 

  • online: ni-l poți trimite pe adresa contact@fundatia9.ro completat și semnat olograf și ne ocupăm noi să-l dăm mai departe către ANAF 
  • online: prin serviciul online ANAF, Spațiul Privat Virtual, disponibil aici
  • prin poștă: prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire (aici ai lista administrațiilor) 
  • depunere directă la registratura administrației financiare de care aparții (aici ai lista administrațiilor) 

 

Mulțumim!