Scena 9

Scena 9

Conștiința colectivă de pe Scena9

Ai puțin timp? (#13)

de Scena 9

Pentru când vă luați pauză de la treburi, avem câteva sugestii: un documentar ca o ficțiune, un podcast despre lumea din cap și artă despre viața la margine.

Ai puțin timp? (#12)

de Scena 9

Săptămâna asta: un late night show, un magician sceptic și un serial cu un super-erou și super-muzică. Bonus: un roman despre jurnaliști alcoolici.

Ai puțin timp? (#11)

de Scena 9

Supereroi marca Marvel și muzica lor preferată, legătura dintre Boris Vian și Emmanuel Macron, un ou cu fese și o carte de Pulitzer despre război, extremism și ISIS.

Fresh Start Stories: povești de început

de Reactor, Scena 9

S-a lansat a doua ediție a rezidențelor Fresh Start de la Reactor. I-am întrebat pe cei care au luat startul anul trecut în actorie, regie, scenografie, dramaturgie cine sunt și unde se află acum pe traseu.

Ai puțin timp? (#10)

de Scena 9

Dacă aveți puțin timp, noi avem câteva sugestii: un serial brici și-un documentar revelator, un joc aproape imposibil, un album melancolic și-o țară pe care s-o descoperi în ritmul tău.

14 de citit/văzut de la Pulitzer

de Scena 9

Am ales 14 bucăți de lume, povestite, analizate, fotografiate și comentate de jurnaliști, fotografi și publiciști - iar apoi premiate de comitetul Pulitzer.

Istoria ilustrată a omenirii

de Scena 9

O carte clasică ce explică copiilor (și nu numai) o ditamai istoria de mii de ani. Citiți un fragment despre cuvinte, limbaj și hieroglife.