Cătălina Miciu

Cătălina Miciu

Comunicator. Crede că teatrul face bine la cap.

Trei întâlniri nescrise

de Cătălina Miciu

La un an de Scena9, un top trei al întâlnirilor teatrale trăite și nespuse în tot acest timp: un spectacol de pe Broadway, unul cu actori de vârsta a patra şi un performance de apartament.

„Ce prăjeală!”

de Cătălina Miciu

Am dat o fugă până la Craiova să văd cel mai recent spectacol marca Afrim - cioace, muzică live, text contemporan despre familia modernă.

VIDEO: Vorbiți tăcere?

de Cătălina Miciu

Am fost la Sibiu, am văzut cel mai nou spectacol al Gianinei Cărbunariu, despre exploatarea forței de muncă și migrație, și am stat de vorbă cu echipa.

Ultima vară retro

de Cătălina Miciu

Radu Afrim, Irina Moscu și echipa maghiară a teatrului din Târgu Mureș au construit un spectacol cinematografic, duios și melancolic, ca o zi de vară din '75.

Linotípuri

de Cătălina Miciu

Dublă cronică: „2 femei contemporane” și „Babel”, la Linotip - feminism, oraș, iluzia stabilității și schimbarea mentalităților.

Brava soldată Ami

de Cătălina Miciu

Cronică de teatru: „Fetița soldat” de Mihaela Michailov. „Eu când o să fiu mare, vreau să mă fac soldată”. Și fetele au râs. Și băieții au râs. Și doamna a râs.

Totul a fost băut

de Cătălina Miciu

Un omagiu adus textelor lui Ion Mureșan, 60 de minute de dans și muzică, un concert care se joacă de-a teatrul, la care cu un ochi veți plânge, cu altul veți râde.

Plânsul mamelor de oțel

de Cătălina Miciu

Sughițuri, bocete înăbușite, tânguiri, văicăreli și țipete. Așa începe „Mothers of Steel”, spectacol de dans contemporan de și cu Mădălina Dan și Agata Siniarska.

Proteine independente

de Cătălina Miciu

„Dacă ar veni sfârșitul lumii cineva sigur l-ar transmite live pe streaming / și poate că undeva, /într-un oraș neimportant, un cuplu de îndrăgostiți orbi ar fi scutiți / de frică.”