George Popescu

George Popescu

Fotojurnalist. I se mai zice Poqe sau Gică.

5 descoperiri pentru weekend

de Scena 9

Avem jazz cu tot ce trebuie, un serial care topește inimi, o carte ca o lamă de cuțit și una densă și pătrunzătoare, plus fotografiile unui filosof al naturii umane.

Să vorbim despre dinți

de Vlad Odobescu

Starea dinților - de la lipsa cu desăvârșire până la albul strălucitor - reprezintă un indicator important al clasei sociale, arată antropologul american Krisztina Fehérváry.

FOTO Gărâna 2017: muzici și faze

de Luiza Vasiliu

„Aici suntem la 1000 de metri altitudine. Au venit acum câțiva ani niște nemți și-au măsurat, e aer bun, aer de sanatoriu, ca la Predeal”, zice Tanti Livia și noi tragem aerul bun adânc în piept.

Oamenii din Pata Rât

de Ioana Pelehatăi

Am fost la Pata Rât, ghetoul de romi de la groapa de gunoi a orașului Cluj-Napoca, pentru că am vrut să înțeleg de ce mai locuiesc oamenii acolo.

Tolici: „Fuck muza!”

de Andra Matzal

Am fost în atelierul pictorului Roman Tolici, cu care-am vorbit despre iepuri și religii, despre găuri negre și despre cum muza trebuie să te găsească cu pensula-n mână.

Gorzo și plantele invazive

de Andra Matzal

Am mers la atelierul lui Dumitru Gorzo, să-nțelegem cum arată locul de unde-au ieșit câteva din cele mai controversate lucrări de artă contemporană din România.

X Revista Scena9